Grupa Ubezpieczeniowa Ergo

Grupa Ubezpieczeniowa Ergo jest wiodącą firmą na europejskim rynku ubezpieczeniowym.

W jej skład wchodzą czołowe towarzystwa ubezpieczeniowe specjalizujące się niemal w każdym segmencie ubezpieczeń. Grupa, poprzez sieć Ergo Pro, oferuje swoim Klientom unikalne programy emerytalne. Właścicielem Grupy jest największy reasekurator na świecie, Munich Re.

• Ponad 40 mln Klientów w Europie (w tym co czwarty Niemiec)
  • Lokaty kapitałowe: 135,4 mld Euro
  • 43 000 pracowników i współpracowników
  • Roczny przypis składki: 16,03 mld Euro

www.ergopro.pl

Kwiat Kobiecości

Ogólnopolska Organizacja Kwiat Kobiecości jest inicjatywą Idy Karpińskiej i kobiet, które tak jak ona walczyły i wygrały walkę z rakiem szyjki macicy. Postanowiły powołać ją do życia, ponieważ statystyki zachorowań na RSM w Polsce były i są przerażające. Organizacja towarzyszy kobietom w tych trudnych chwilach, wspiera i pomaga – dodaje otuchy. Organizacja stawia przede wszystkim na profilaktykę, dostęp do informacji, edukację i zmianę świadomości w podejściu do zdrowia, nie tylko samych kobiet, ale również i mężczyzn. Wczesne wykrycie RSM daje 100% gwarancję wyleczenia.

Kwiat Kobiecości działa na terenie całej Polski, jest członkiem Europejskiego Stowarzyszenia Raka Szyjki Macicy (ECCA) oraz światowej organizacji Women Against Cervical Cancer (WACC). Jest również sygnatariuszem Polskiej Koalicji na Rzecz Walki z Rakiem Szyjki Macicy.

www.kwiatkobiecosci.pl

MUSHCHELKA

Mushchelka Group to profesjonalizm i skuteczność, to zaangażowanie i obiektywizm. Stawiamy na oryginalność. Cenimy to, co wyjątkowe. Wspieramy najlepszych.

Nasze działania obejmują kilka obszarów – wydawnictwo muzyczne, filmowe i literackie, dystrybucja filmowa oraz produkcja filmowa, której w skład wchodzą programy telewizyjne, teledyski, a także filmy kinowe. Za pomocą tych narzędzi firma ułatwia realizację wartościowych projektów autorskich różnych twórców i wykonawców.

Na sukces pracują nie tylko artyści, ale także zgrany zespół ludzi wspierających wszelkie twórcze działania. Najważniejszym zadaniem jest kreowanie postaci Portalu Ludzi Sztuki oraz innych projektów firmy, a także realizacja wyznaczonych w ich ramach działań. Stwarza to wiele możliwości wdrażania najbardziej ambitnych i niekonwencjonalnych projektów. Nadrzędnym celem naszej działalności jest dobro artystów, którzy nam zaufają, jak również nieustanne poszukiwanie nowych rozwiązań i sposobów dla efektywnej i pełnowartościowej odsłony wszystkich najwybitniejszych.

www.mushchelka.com.pl

KLUB INTEGRACJI EUROPEJSKIEJ

Klub Integracji Europejskiej powstał z inicjatywy środowisk gospodarczych. Głównym celem jego działalności jest integracja środowiska przedsiębiorców oraz szerzenie idei odpowiedzialnego biznesu w Polsce. Dzięki takim fundamentalnym założeniom członkowie klubu poprzez wzajemne wspieranie się, promocję, czy wymianę doświadczeń przyczyniają się do budowania mostu porozumienia w biznesie.

www.kie.biz.pl

Dahm group

DAHM GROUP Oferująca usługi w zakresie szeroko pojętego doradztwa finansowego i pozyskiwania kapitału. Swoje bogate doświadczenie wywodzi z wieloletniego finansowania przemysłu stoczniowego, działalności inwestycyjnej oraz wszelkiego rodzaju fuzji i przejęć.W związku z tym w zakresie prowadzonych projektów posiada praktycznie nieograniczony dostęp do zagranicznego kapitału. Firma do tej pory sfinansowała projekty na łączną kwotę ponad 10 miliardów EURO.

www.dahm-group.com

WIP Fundacja © 2019 by B